Actie
Maandag 16 Maart 2020

100% NL Helpt, geef je nu op!

De komende tijd staat bij ons volledig in het teken van #coronahulp. Er wordt online veel hulp aangeboden, maar omdat veel mensen waaronder ouderen niet op Twitter actief zijn, bieden wij een extra platform om mensen aan elkaar te koppelen.

Nederlanders bieden zich massaal aan als oppashulp nu de scholen dicht zijn, om boodschappen te halen voor ouderen die niet meer hun woning uit kunnen of kaartjes schrijven voor onbekende mensen. Vanaf vandaag kan ook jij je aanmelden via alle kanalen van 100% NL. Kan jij mensen helpen met een klein of groot gebaar, geef je dan op!

Deze actie is begonnen op Twitter door Bianca Schrijver. Zij bood via Twitter haar hulp aan met de #coronahulp. "Ik had nooit verwacht dat ik dat met mijn 200 volgers teweeg zou brengen. Het heeft geholpen, ik ga naar een ouderencentrum om een lunch klaar te maken en breng mensen naar het ziekenhuis."

Wil jij ook mensen te hulp schieten of ken jij zelf iemand die hulp nodig heeft? Druk hieronder op doe mee en laat je gegevens achter!

Doe mee
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error