Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur

Helden van 100

In de podcast Helden van 100 gaat 100% NL DJ Stephan Jacobs iedere week in gesprek met Nederlandse popartiesten. Muzikale herinneringen en hun carrière staan centraal, van de eerste noot die werd gezongen tot een kijkje in de toekomst. Akoestische live muziek mag hierbij niet ontbreken

Waylon
In de allereerste aflevering van Helden van 100 gaat 100% NL DJ Stephan Jacobs in gesprek met Waylon. Je hoort zijn muzikale levenslijn en hoe countrymuziek de zanger heeft gevormd. Gesprek en akoestische live muziek wisselen elkaar af. 

Krezip
In de tweede aflevering van Helden van 100 gaat 100% NL DJ Stephan Jacobs in gesprek met Jacqueline Govaert van Krezip. Ze heeft het over de reünie na 10 jaar stilte en of ze écht stoppen na het concert in de Ziggo Dome.

3JS
In de derde aflevering van Helden van 100 gaat 100% NL DJ Stephan Jacobs in gesprek met de 3JS. Ze hebben het o.a. over hun muzikale helden, het nieuwe lid van 3JS en over de inspiratie voor hun tour. 

Ruben Annink
In deze aflevering praat Ruben Annink openhartig over zijn depressie, gaat het over roken in de muziekindustrie en over zijn deelname aan Beste Zangers. Gesprek en akoestische live muziek wisselen elkaar af.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error