Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde

Informatie

100% NL gaat verder dan alleen radio. Zo zijn we online zeer actief, vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Ook hebben we ons eigen magazine, 100% NL TV en de 100% NL App.

100% NL Magazine
Hét magazine voor gezellige, positieve en actieve mensen! Hou jij van amusement, mode, culinair, humor, columns, levens- en reisverhalen en interviews? Dan is het 100% NL Magazine hét magazine voor jou! Word abonnee en zorg dat er 6x per jaar de nieuwste editie bij jou thuis op de deurmat valt!  

Ook online houdt het 100% NL Magazine je dagelijks op de hoogte van de leukste nieuwtjes, video’s, weetjes en een kijkje achter de schermen bij modeshows en interviews. Klik hier voor het Facebook kanaal van het 100% NL Magazine en hier voor het Instagram account of bezoek de website

100% NL TV 
Wij maken jouw dag op 100% NL TV! 7 dagen per week en 24 uur per dag zie je de lekkerste liedjes die Nederland te bieden heeft. Met een gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils. Emma Heesters, Flemming, Armin van Buuren, Miss Montreal en Rolf Sanchez. Maar ook hits van Davina Michelle, Suzan & Freek en Maan komen voorbij. Ook bekijk je op 100% NL TV de klassiekers van De Kast, Total Touch, André Hazes sr. en Acda en De Munnik.  

Bekijk 100% NL TV op de volgende kanalen: 
·         Ziggo kanaal 611
·         KPN kanaal 114
·         DELTA kanaal 202
·         Caiway kanaal 33
·         Youfone kanaal 705
·         Cai Harderwijk kanaal 611
·         TriNed kanaal 192

100% NL App 
Wil je onderweg of thuis altijd naar 100% NL kunnen luisteren? Met de vernieuwde 100% NL app maakt 100% NL jouw dag! Daarnaast bekijk je het laatste nieuws, kan je meedoen aan te gekke acties en stuur je gratis berichtjes naar de studio van 100% NL. De app is helemaal gratis!

Klik hier om de app op een iPhone te downloaden en klik hier om de app op een Android apparaat te downloaden!

100% NL op Social
Blijf via onze social media-kanalen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, de leukste fragmenten uit de show en speel mee met de leuke acties en spellen. Volg ons via Instagram, Facebook en Twitter!

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error