Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde

Digitale Stations

100% NL maakt je dag! Op 100% NL hoor je de hits van Nielson, Douwe Bob, Miss Montreal en OG3NE. Maar ook Guus Meeuwis, Kensington, Nick & Simon en Diggy Dex!

Verder is 100% NL het station van o.a. Giorgio Hokstam & Ingrid Jansen en Barry Paf! Iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL word je wakker met Giorgio & Ingrid in de ochtend met Goedemorgen 100% NL! 's Middags hoor je Barry, maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 19:00 uur!

Elk moment van de dag... 100% NL heeft ook verschillende online themakanalen. Kortom: voor ieder moment van de dag de juiste muziek! Deze stations zijn via onderstaande links te beluisteren, maar ook via de app van 100% NL en verschillende radioportals.

100% NL Non-stop
100% NL Non-stop! Zoals de naam het al zegt: lekker non-stop luisteren naar hits van eigen bodem. Op 100% NL hoor je de hits van BlØf, Maan, Nick & Simon, Ilse DeLange en André Hazes. Maar ook Jan Smit, Kensington, Nick & Simon en Armin van Buuren! Nu luisteren? Klik hier!

100% NL Nederpop
Wij maken jouw dag met 100% NL Nederpop! Luister naar artiesten als Nielson, Doe Maar en OG3NE. Nederpophits van de beste Nederlandse artiesten beluister je via dit digitale station. Nu luisteren? Klik hier!

100% NL Feest
Via 100% NL Feest kun je luisteren naar de leukste feesthits! Dans je longen uit je lijf op ‘Verliefd Zijn’ van Guus Meeuwis, galm mee met Drukwerk en ‘Je Loog Tegen Mij’ en neem nog een drankje tijdens ‘Als De Morgen Is Gekomen’ van Jan Smit. Of het nu tijdens de vrijdagmiddagborrel op je werk is of op een verjaardag: je kunt altijd een feestje bouwen met dit digitale station! Nu luisteren? Klik hier!

100% NL Liefde
Zwijmel weg met de mooiste liefdesliedjes en luister naar 100% NL Liefde! Voor dat ene speciale moment, tijdens een romantische avond of gewoon om te genieten van een moment met degene van wie je houdt. Raak een gevoelige snaar met 'Mag Ik Dan Bij Jou' van Claudia de Breij, 'Zij Maakt Het Verschil' van De Poema's of 'Ik Lees Je Naam In De Sterren' van Jan Smit. Nu luisteren? Klik hier!


Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error