Actie
Maandag 19 September 2022

Barry zoekt baasjes!

Geliefd, gelukkig, gezond... Ieder dier verdient toch een thuis? Met de Barry Paf Show en Stichting DierenLot gaat 100% NL daar verandering in brengen. Door op zoek te gaan naar een nieuw baasje voor dieren die dat écht nodig hebben!    

 

 

We stellen de dieren graag aan je voor! 

Konijntjes Miwi en Melinde:

Dit lieve stel, dat op straat gevonden is, zijn dol op elkaar. Deze twee zusjes zijn vermoedelijk al hun hele leven samen, het zijn sociale diertjes en ze knuffelen elkaar de hele dag.

Valkparkieten Jip en Janneke: 

Dit mooie stel is zwervend aangetroffen op dezelfde plek en vanaf binnenkomst direct een echt koppeltje. Het is ware liefde tussen Jip en Janneke! Ze kletsen gezellig tegen elkaar en geven elkaar gedurende de dag alleen maar kusjes en knuffels. We zijn opzoek naar een lieve baas die genoeg ruimte voor ze heeft in een volière en waar ze ook af en toe even los mogen vliegen, dit zullen ze heerlijk vinden.  

Poes Balou:

Balou is een dame van 2 jaar en 10 maanden oud en op zoek naar een rustig thuis. Balou is een echte lieverd, maar kijkt wel even de kat uit de boom voordat ze je gaat overladen met knuffels en kopjes. Als je op zoek bent naar een stille liefde, is Balou de perfecte kandidaat!

Honden Tarzan en Vlek:

Tarzan en Vlek zijn twee geweldige honden en echte vrienden voor het levenZe zijn beide ongeveer 5 jaar oud en gek op elkaar. Tarzan is oorspronkelijk een Spaanse heer en Vlek een Portugese dame. De twee genieten onwijs van aandacht en hebben een lief karakter. Dit fantastische, lieve en knappe duo verdient het om een geweldig leven tegemoet te gaan.

De dieren nog beter leren kennen? Bekijk de video's van de dieren via deze link.

 

 

DierenLot

Stichting DierenLot komt op voor alle gezelschapsdieren, zwerfdieren en dieren in de Nederlandse natuur. Dat doen we onder andere door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland. Denk aan dierenasielen voor honden en katten, dierenambulance -organisaties maar ook vogel- en wildopvangen.

Samen met deze ruim 270 dierenhulporganisaties, onze donateurs en partners proberen we dierenleed te voorkomen en dieren die toch in de problemen komen te helpen. Want geen enkel dier zou moeten lijden. 

Bekijk hier de aanvullende actievoorwaarden.

 

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Vul hieronder je gegevens in

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mail *
Voor welk dier geef jij je op & waarom? *

ik wil graag dat mijn persoonlijke gegevens met Stichting DierenLot en Dierenzorgcentrum Louterbloemen worden gedeeld zodat zij mij kunnen benaderen voor mogelijke andere dieren die verblijven in Dierenzorgcentrum Louterbloemen.

Actie
Maandag 19 September 2022

Bedankt voor je deelname!

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen?

Bekijk de website van Stichting DierenLot hier.

Voor meer informatie en nieuws over Dierenzorgcentrum Louterbloemen, klik hier.

 

Deel dit bericht:
Terug naar 100p.nl
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error