Actie
Maandag 20 December 2021

Doe samen met Barry mee met de Rode Kruis Kickstart

Heb jij het goede voornemen om in 2022 te stoppen met roken, een marathon te lopen of een aantal kilo's af te vallen? Doe samen met Barry mee met de Kickstart van het Rode Kruis. De hele maand januari staat in het teken van jouw goede voornemen!

De Kickstart samen met Barry
Het goede voornemen van Barry is om een paar kilo's kwijt te raken en dat gaan we doen samen met jullie! Vanaf maandag 3 januari gaat Barry elke week in gesprek met een expert, voert hij een challenge uit en belt hij met luisteraars om te praten over hun goede voornemens. 

Wil jij net als Barry goed beginnen aan 2022? Meld jezelf aan via het Rode Kruis en maak jouw eigen Kickstart pagina. Laat je sponsoren door je familie en vrienden. Haal jij jouw Kickstart niet? Dan doneer jij zélf het gesponsorde bedrag aan het Rode Kruis.

Doe mee met de Rode Kruis Kickstart 2022 
Goede voornemens volhouden moeilijk? Welnee, samen met het Rode Kruis gaat het dit jaar écht lukken! Je laat je namelijk sponsoren door familie en vrienden. Voor het Rode Kruis. Zo kickstart je jouw doel voor het goede doel. De marathon lopen, die vrijwilligersjob oppakken of stoppen met roken. 2022 wordt hét jaar! De donaties die je vraagt zijn voor mensen in nood. Want het Rode Kruis helpt miljoenen mensen wereldwijd met basislevensbehoeften zoals eten, onderdak en medische zorg. Zo heb jij een stok achter de deur én help je een ander. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error