Actie
Maandag 18 Oktober 2021

Geef jouw favoriete feestnummer door voor de Feest Top 25!

HEMA bestaat 95 jaar en dat vieren ze met jou! Samen met onze luisteraars gaan we op zoek naar de leukste liedjes voor in de Feest Top 25! Welk nummer mag er volgens jou echt niet ontbreken tijdens een feestje? Geef het door en maak kans op toffe prijzen!

Ik wil meedoen, wat moet ik doen?
Ken jij een liedje dat absoluut niet mag ontbreken in de Feest Top 25? Van zaterdag 23 oktober t/m vrijdag 29 oktober kan jij jouw favoriete feestliedje doorsturen via de gratis 100% NL app of via onderstaand invulformulier. Word je in één van de programma's teruggebeld in de uitzending? Dan win jij een Limited Edition HEMA Rookworst trui* én een HEMA cadeaubon t.w.v. €95,-! Op vrijdag 29 oktober hoor je tussen 19:00 en 21:00 uur de Feest Top 25!

Extra kans
Houd onze Facebook en Instagram-kanaal goed in de gaten, want ook hier maak je namelijk nog eens kans een Limited Edition HEMA Rookworst trui én een HEMA cadeaubon t.w.v. €95,-!

Hieperdepiep hoera, HEMA is 95! 
Dat lees je goed: het is al 95 jaar iedere dag een feestje bij HEMA. Dit jaar pakken we écht groots uit. Zo is er niet alleen een speciale limited edition collectie voor rookworstliefhebbers, maar ook een verrukkelijke verjaardagstaart waar je je vingers bij aflikt. Bovendien krijgen een paar van onze allergrootste fans een plekje in deze campagne met hun favoriete HEMA product. Daar zijn we al helemaal trots op. Uiteindelijk vieren we onze verjaardag namelijk het allerliefst met jullie, onze fans van het eerste uur. Dus toe maar, wij hangen zelf de slingers wel op, zodat jij heerlijk met de 100%NL top 25 feestlijst een mooi feestje kan bouwen. Je hebt het verdiend. Uiteraard vieren we het feestje ook in onze winkels en op hema.nl. Kijk op hema.nl/hema95 voor alle festiviteiten en extra informatie. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

* Alle maten beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL