Actie
Maandag 18 Oktober 2021

Maak kans op de grootste bruiloft van Nederland in de Ziggo Dome!

Het is eindelijk zover! Tino Martin gaat iets spectaculairs doen tijdens zijn Viva Las Vegas concert in de Ziggo Dome: hij geeft een huwelijk weg! Een gelukkig koppel mag elkaar, tegenover een volle Ziggo Dome, het ja-woord geven. Ben jij een verliefd of verloofd koppel en klinkt dit huwelijk je als muziek in de oren? Geef jezelf op!

Wat win ik?
Het winnende koppel wint maar liefst 60 tickets, om gasten uit te kunnen nodigen voor hun bruiloft. Je wint een het grootste huwelijk ooit en als klap op de vuurpijl win je ook nog een compleet verzorgde huwelijksreis naar Las Vegas!

Dit wil ik winnen, wat moet ik doen?
Wil jij kans maken op deze bijzondere bruiloft? Meld je dan aan via onderstaand invulformulier. Van maandag 25 oktober t/m donderdag 28 oktober schuift er iedere ochtend in Goedemorgen 100% NL een koppel aan dat meespeelt met het spel. Hoe goed ken jij je partner? De 2 koppels die elkaar het beste kennen, zien we vrijdag 29 oktober tijdens de finale bij Koen in de studio. Het winnende koppel wint een bruiloft in de Ziggo Dome én een huwelijksreis naar Las Vegas.

Voorwaarden:
- Je bent 24 jaar en ouder
- Je bent beschikbaar op zaterdag 27 november voor je huwelijk

Tino Martin Viva las Vegas
Op 26 en 27 november wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot Las Vegas. Met gastoptredens van o.a. Emma Heesters en Kris Kross Amsterdam belooft Tino Martin’s Viva Las Vegas een fantastische avond te worden. Kaarten zijn te koop via www.tinomartinlive.nl.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, actievoorwaarden Holland Casino, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL