Actie
Maandag 17 Augustus 2020

Maak kans op een magische reis naar Disneyland Paris

Droom jij ervan om na maanden wachten weer naar Disneyland Paris te gaan? Dan is dit je kans! Je maakt van maandag 24 augustus t/m vrijdag 28 augustus elke dag kans op een magische reis naar Disneyland Paris.

Dit wil ik winnen, wat moet ik doen?
Iedere dag, op een wisselend moment, maken we via de radio het Disney Figuur bekend. In de Instagram story vind je een locatie (attractie in Disneyland Paris). Heb jij goed opgelet en weet je welke attractie we zoeken én wie het Disney Figuur is? Stuur dan je antwoord via de gratis 100% NL App en maak kans op deze magische reis!

Wat win ik?
- Verblijf voor twee nachten in een Disney Hotel voor 4 personen
- 3-daagse toegang tot de Disney Parken voor 4 personen 
- Ontbijt in je Disney Hotel
- Omdat je in een Disney Hotel verblijft geniet je van Extra Magic Time, Disney Figuren in je hotel en gratis parkeren! 

Disneyland® Paris is weer open: het is tijd voor magie!
Ga op reis door fantastische sprookjesachtige werelden vol avonturen en ontdek unieke avonturen in het Wilde Westen, de Caraïben, wonderlijke werelden of in een galaxy far, far away. Uiteraard zijn de Disney Figuren aanwezig voor fantastische selfies en kun je genieten van de attracties voor het hele gezin. In Disneyland Paris is er hard gewerkt om je, samen met je familie en vrienden, weer fantastische avonturen te laten beleven, waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan!

Meer weten? Je leest het hier.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties, kijk op www.DisneylandParis.com voor meer informatie. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op www.DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek. 

Vanuit het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken is er op 16 augustus 2020 een oranje reisadvies afgegeven voor de stad Parijs. Disneyland Paris ligt in het departement Seine et Marne (geel reisadvies) en niet in de regio van Parijs waarvoor oranje reisadvies van kracht is. Kijk voor de meest actuele informatie op: de officiële website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL