Toplijst
Vrijdag 3 Juli 2020

Maak kans op een Maza Borrelpakket!

Kan jij ook niet wachten tot het vrijdag is om gezellig te borrelen? Luister dan iedere vrijdag naar Meezingvrijdag en maak samen met Koen Hansen van jouw vrijdag een feestje met het Maza Borrelpakket! 

Ik wil een Maza Borrelpakket, wat moet ik doen?
Vanaf vrijdag 10 juli t/m vrijdag 28 augustus spelen we elke vrijdagmiddag bij Koen Hansen de Borrel Top 3! Geef jouw Borrel Top 3 op via onderstaande link. Word jij teruggebeld door Koen Hansen, dan win jij het door Maza samengesteld Borrelpakket!

Lekker borrelen met Maza
Een echte hoemoes liefhebber weet; je kan niet om de hoemoes van Maza heen! 7 dagen per week maken wij in onze keukens in Zaandam, Amstelveen en Amsterdam verse hoemoes, falafel & dips in meer dan 20 smaken. Deze zijn natuurlijk te koop bij de supermarkt, maar als je zin hebt in een middagje gezellig borrelen, dan kan je terecht bij onze winkels in Amstelveen Stadshart en de Foodhallen Amsterdam. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch en halal en de meeste zelfs ook nog veganistisch en koosjer. www.maza.nl.

Vul hieronder je gegevens in

Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *

Mijn 100% NL Borrel Top 3

  1. Klik op het '+' tekentje.
  2. Zoek je het liedje dat je wil toevoegen of vul een eigen keuze in. Laat daarnaast weten waarom je voor dit nummer kiest!
  3. Klik op voeg toe
  4. Doe dit voor alle drie de opties en klik op Top 3 insturen!
1
...
+
Zelf een nummer kiezen
Voeg zelf toe
Motivatie
Voeg toe
2
...
+
Zelf een nummer kiezen
Voeg zelf toe
Motivatie
Voeg toe
3
...
+
Zelf een nummer kiezen
Voeg zelf toe
Motivatie
Voeg toe
Toplijst
Vrijdag 3 Juli 2020

Deel dit bericht:
Terug naar de hoofdpagina
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error