Actie
Maandag 21 Oktober 2019

Meest veelzijdige klusprofessional van Nederland gezocht!

Heb jij gouden handen? Ben jij goed in timmeren? Verbouw jij een heel huis? Kortom, ben jij een veelzijdig klusprofessional? Samen met De Klussenier zijn wij op zoek naar de meest veelzijdige klusprofessional van Nederland. Je maakt hiermee kans op een gereedschapscheque ter waarde van €1.000,- . Kijk snel hoe je mee kunt doen!

Ik wil winnen, wat moet ik doen?
Ben jij een allround klusprofessional ? Ga deze uitdaging dan zeker aan en wordt de meest veelzijdige klusprofessional van Nederland. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier inclusief jouw motivatie. 

Ben jij geen allround klusprofessional, maar ken je een goede allround klusprofessional die volgens jou de titel 'Meest veelzijdige Klusprofessional van Nederland' verdient? Meld hem of haar dan aan via het onderstaande formulier! Als je iemand anders aanmeld maak je ook kans op een mooie prijs.

Finalespel 
Op vrijdag 8 november zullen de 5 finalisten zich tijdens het finalespel gaan bewijzen. Je wordt getoetst op vakmanschap, veelzijdigheid, kwaliteit, creativiteit en stressbestendigheid. Je krijgt o.a. een klusquiz en een klusopdracht die ter plekke uitgevoerd moet worden.

De finalisten worden beoordeeld door een vakkundige jury. Deze bestaat uit Klusseniers Ruud Kauffman, Ruben van der Stoep en Het KlusHuis Nederland B.V.

Prijzen

Ben jij de winnaar van het finalespel? Dan win je een gereedschapscheque t.w.v. €1.000,-. Als dagwinnaar en deelnemer aan het finalespel win je in ieder geval een gereedschapscheque t.w.v. €250,-.

Ook kan je iemand anders opgeven voor deze actie en daarmee kans maken op twee tickets voor een luchtballonvaart t.w.v. €350,-.

De Klussenier: “Wij zijn op zoek naar jou!” 
De Klussenier is de grootste franchisenemer in de bouw van Nederland. Bij ons zijn 180 veelzijdige klusprofessionals aangesloten die dagelijks verbouwingen en renovaties uitvoeren met hun eigen klusbedrijf. De Klussenier is op zoek naar veelzijdige klusprofessionals om onze organisatie te versterken. Daarvoor zoeken wij veelzijdige vaklieden die hun eigen klusbedrijf willen starten. Samen met ons zet je de stap naar de vrijheid van zelfstandig ondernemen. Je krijgt hulp bij de start en leert van onze jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen om van jouw klusbedrijf een succes te maken.  Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij De Klussenier? Klik hier!

Aanvullende voorwaarden:
De gegevens van alle deelnemers worden gedeeld met De Klussenier t.b.v. de selectieprocedure. Indien je een finalist bent dan moet je op vrijdag 8 november in de ochtend beschikbaar zijn en je dient je eigen gereedschap mee te nemen.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen , de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Doe mee!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error