Actie
Maandag 28 Juni 2021

Speel mee met de felicitatieminuut en win een feestpakket!

Wie jarig is trakteert! Koopmans viert dit jaar haar 175e verjaardag en viert dat met jou. Het hele jaar maak jij in De Barry Paf Show kans op een heerlijk feestpakket om jouw feestje compleet te maken!

Ik wil iemand verrassen, wat moet ik doen?
Luister elke woensdag, tot het einde van het jaar, naar De Barry Paf Show vanaf 16:00 uur. Laat tijdens de Felicitatieminuut wat er te vieren valt en met wie jij het gaat vieren! Stuur dit door via de gratis 100% NL app en maak kans op een feestpakket met o.a. de nieuwe Koopmans Fruittaart.

Extra winkans!
Wil je extra kans maken op een feestpakket? Meld je aan via onderstaand invulformulier. Ook hier wordt elke week een extra winnaar gekozen! 

Koopmans 175 jaar!
Ei, ei, ei, we zijn zo blij! Want Koopmans die is jarig en dat vieren wij! Hiep hiep hoera, Koopmans is 175 jaar! We zijn trots dat we al zo lang heerlijke Hollandse bakmixen en recepten met jullie mogen delen. De ultieme verjaardagstaart maken? Koop onze nieuwste editie: Koopmans Fruittaart. Heerlijke taart met een zachte romige vanille vulling en een krokante koekbodem. Geen oven nodig! Kijk op Koopmans.com voor de lekkerste verjaardagsrecepten. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Speel mee met de felicitatieminuut en win een feestpakket!

Wie jarig is trakteert! Koopmans viert dit jaar haar 175e verjaardag en viert dat met jou. Het hele jaar maak jij kans op een heerlijk feestpakket om jouw feestje compleet te maken!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Ja, ik ontvang graag regelmatig de Koopmans nieuwsbrief met recepten, nieuwe producten, aanbiedingen en acties.
Actie
Maandag 28 Juni 2021

Bedankt voor het meespelen!

Deel dit bericht:
Bedankt voor het meespelen!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL