Actie
Maandag 24 Augustus 2020

Top van de Nederpop: de Nederlandse artiesten dichterbij dan ooit

100% NL staat in september een maand lang in het teken van de Top van de Nederpop. Niemand minder dan Ilse DeLange, Suzan & Freek, Miss Montreal en Nick & Simon zijn ieder een week lang zenderbaas van 100% NL! Miss Montreal is de vierde week de baas van 100% NL. De artiesten zetten hun favoriete nederpopliedje op de playlist, maken op vrijdag een eigen programma én je hoort een miniconcert op radio! Alsof dat nog niet genoeg is maak jij kans op een intiem huiskamerconcert van de zenderbazen én '100 seconden met', waarbij je de kans krijgt om 100 seconden te videobellen via Instagram Live en waar je álles mag vragen aan jouw favoriete artiest. We sluiten de maand af met de ultieme Nederpop Top 50, breng snel je stem uit op jouw favoriet! 

Win een huiskamerconcert van Miss Montreal
Tijdens de Top van de Nederpop mag Miss Montreal uiteraard niet ontbreken. Ze neemt de vierde week van september de zender over én jij kan haar live zien optreden! We geven namelijk tickets weg voor een exclusief huiskamerconcert van Miss Montreal in de 100% NL Huiskamer. Dichterbij kunnen we ze niet brengen. Wil je kans maken op kaartjes? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Vergeet ook onze social media kanalen niet te volgen, want ook via Facebook en Instagram maak je kans op tickets. Zorg dat je luistert naar 100% NL zodat je niets hoeft te missen! De Top van de Nederpop wordt mede mogelijk gemaakt door Budget Thuis. 

Budget Thuis: al je energie- en telecomdiensten onder één dak
Budget Thuis biedt producten die je als huishouden móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en je wilt natuurlijk altijd mobiel bereikbaar zijn. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Daarom Budget Energie (Stroom & Gas), Budget Mobiel (Sim Only) en Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) van Budget Thuis. Budget Thuis. Werkt Gewoon ;)

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error