Actie
Dinsdag 3 September 2019

Top van de Nederpop

In september zet 100% NL de Top van de Nederpop extra in het zonnetje. Iedere werkdag zijn er topartiesten als Maan, Davina Michelle, BLØF en Diggy Dex te gast tijdens De Barry Paf Show. De hele maand lang maak je kans op tickets voor concerten van niemand minder dan Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Zo maak je kans op tickets voor Suzan & Freek!
Tijdens de Top van de Nederpop kunnen Suzan & Freek uiteraard niet ontbreken. Wil jij ze live zien? Dat kan! We geven namelijk de vierde week van september tickets weg voor Suzan & Freek! Wil je kans maken op kaartjes? Download dan nu de 100% NL app en luister vanaf 23 september naar 100% NL en stuur Suzan & Freek  in de 100% NL app.  Vergeet ook onze social media kanalen niet te volgen, want ook via Facebook en Instagram maak je kans op tickets.

Win een passe-partout met de mooiste songtekst 
Tijdens de Top van de Nederpop zijn wij op zoek naar de áller-allermooiste songtekst van Nederland. Ken jij de Nederlandse popmuziek van binnen en van buiten, heb jij een bijzondere herinnering aan een bepaalde zin of moet er een bepaalde tekst wat jou betreft op een tegeltje? Geef die zin dan nu hier op en wie weet win jij een passe-partout voor de concerten van Krezip, Suzan & Freek, BLØF en Nick & Simon. 

 

De Top van de Nederpop wordt mede mogelijk gemaakt door Feenstra Ventilatie.
Heeft u ook een ventilatiesysteem in uw woning? En heeft u enig idee hoe vies de ventilatiekanalen in uw woning zijn? Dit systeem moet elke 6 jaar gereinigd worden. Dit is van groot belang voor de gezondheid van u en uw dierbaren.  Zonder regelmatige reiniging wordt de lucht in uw huis snel ongezond. Hierdoor kunt u in huis last krijgen van vochtige plekken, schimmel en zilvervisjes. En van gezondheidsklachten als hoofdpijn, allergieën, huidklachten, slaapproblemen en longaandoeningen zoals astma. Reageer nu, klik hier, om de reiniging in te plannen. 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL