Actie
Maandag 26 April 2021

Verras je moeder met een videoboodschap

In tijden van corona is het voor veel mensen niet mogelijk hun moeder te bezoeken. Terwijl een knuffel nu juist zo fijn zou zijn! Bij 100% NL zorgen we ervoor dat moeders rondom Moederdag de liefde krijgen die ze verdienen. Misschien kunnen we niet op bezoek gaan, maar we kunnen ze wel liefdevol toespreken. 

Wil jij je moeder op een speciale manier verrassen met Moederdag? Dat kan! 100% rijdt met een truck door Nederland om verschillende lieve moeders te verrassen met een persoonlijke videoboodschap en een heerlijk ontbijt van Danerolles. Deze videoboodschap zullen we dan op groot scherm voor de deur van je moeder laten zien.

Wat moet je doen?
Neem een lieve, leuke of grappige videoboodschap op en stuur deze in via onderstaand invulformulier en wie weet krijgt jouw moeder dan wel de verrassing van haar leven! 

Vanaf 3 mei hoor je misschien ook jouw ingezonden boodschap voorbij komen in Goedemorgen 100% NL met Koen Hansen. Op Moederdag, zondag 9 mei, hoor je op de radio een reportage met de verhalen van de moeders die daadwerkelijk verrast zijn met de videoboodschappen op de LED wagen. 

Danerolles
Danerolles streeft ernaar om onze wereld een beetje mooier te maken, door mensen te verbinden om samen tijd door te brengen aan tafel. In een tijd waarin het moeilijk is om fysiek samen te komen kan een klein gebaar een enorm verschil maken. Daarom helpt Danerolles dit initiatief om families hun moeder te laten verrassen en te laten genieten van een heerlijk ontbijtje met croissants, chocoladebroodjes, kaneelbroodjes en al het andere lekkers dat Danerolles te bieden heeft. 

Zelf iemand verrassen? Kijk hier het volledige assortiment van Danerolles en hier voor recept inspiratie!
 
 
Voorwaarden voor jouw video:
- Film horizontaal
- Zorg voor goed (dag)licht en heldere en strakke beelden
- Ga naar: instellingen -> camera -> Neem video op -> kies hier de optie 1080 HD op 50/60 fps (vloeiender)
- Hou de telefoon zo stil mogelijk of zet 'm vast of zet de telefoon ergens tegen aan
- Tevreden? Stuur je video in via het invulformulier 
 
 Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.
Stuur hier je videoboodschap in
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL