Actie
Donderdag 18 Februari 2021

Wat is de Smaak van Nederland? Geef jouw favoriete gerecht door!

Een lekkere stamppot, pasta bolognese of een couscous-salade? In de Nederlandse supermarkten vind je steeds meer internationale ingrediënten. Wat is jouw favoriete gerecht? Is dat toch de hollandse pot of hou jij meer van de buitenlandse keuken? 

Win een diner voor thuis t.w.v. € 100,-
Wat is jouw favoriete gerecht? Geef het door via onderstaand invulformulier!* Word jij teruggebeld door Koen Hansen in Goedemorgen 100% NL op maandag 22 feb, 1 maart of 8 maart? Dan win jij een diner voor thuis t.w.v. € 100,-! Ook komen we erachter wat de favoriete recepten zijn van onze artiesten! Houd ook onze Instagram en Facebook in de gaten, ook daar maak je kans op een diner voor thuis t.w.v. €100,-

Smaak van Nederland
Zeg je Nederland, zeg je klokslag 6 aan tafel met een bordje stamppot inclusief juskuiltje. Klopt dit beeld tegenwoordig nog wel? 24Kitchen deed een onderzoek naar de eetgewoontes van Nederlanders. In De Smaak van Nederland ontdekt culinair televisie-icoon Janny van der Heijden de antwoorden.
Durven wij ons te wagen aan verschillende buitenlandse keukens? Koken we vers of met pakjes en zakjes? Maakt de V in AVG plaats voor nieuwe ingrediënten? Of zijn de veranderingen slechts terug te vinden in de Randstad?

In de Smaak van Nederland kom je in zes verrassende afleveringen erachter wat Nederlanders iedere dag op tafel zetten. Kijk elke maandag 22.00 De Smaak van Nederland bij 24Kitchen op kanaal 24.

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

 * Voor deze actie dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error