Actie
Maandag 3 Mei 2021

Weet jij van wie 'De Uithaal' is?

Het Eurovisie Songfestival is dichterbij dan ooit! Dat hebben we mede te danken aan de uithaal van Duncan Laurence in zijn nummer Arcade! Maar welke BN'ers halen deze hoge noot nog meer? Speel mee met 'De Uithaal' en win de jackpot!

Hoe werkt het?
Vanaf 10 mei hoor je iedere werkdag 'De Uithaal' voorbij komen op 100% NL. Denk jij te weten welke BN'er de uithaal van Arcade zingt? App zo snel mogelijk 'De Uithaal' naar de studio of meld je aan via onderstaand invulformulier. Word je teruggebeld en kom je in de uitzending? Dan mag jij raden welke BN'er we zoeken!

Maar let op, je krijgt 1 poging om de juiste BN'er te raden. Heb je het goed? Dan win je de jackpot! Heb je het fout? Dan gaat er €100,- extra in de pot! 

 

Voor deze actie gelden de Aanvullende Voorwaarden, Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

De Uithaal

Raad jij van wie de uithaal is? Laat hieronder je gegevens achter!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Actie
Maandag 3 Mei 2021

Deel dit bericht:
Bedankt voor het meespelen!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL