Actie
Maandag 27 Juli 2020

Win een BBQ ter waarde van €1000,-

Wat eten we vandaag? Colin Banks is benieuwd! Ben jij een echte master in grillen of bbq-en? Of weet jij een lekker recept of een marinade te maken met de sojasaus van Kikkoman? Stuur jouw recept in en maak kans op een professionele BBQ ter waarde van €1000,-! 

Wat moet je doen?
Meld je via onderstaand invulformulier aan of laat ons via de app weten wat jouw recept is met Kikkoman sojasaus. Iedere dag, vanaf maandag 3 augustus, wordt één luisteraar genomineerd! Hij/zij komt in de middagshow bij Colin Banks tussen 16:00 tot 19:00 om het recept toe te lichten en is de winnaar van de dagprijs: een restaurantvoucher van Help de Horeca van maar liefst €100,-. De vier genomineerden worden ingeloot voor de hoofdprijs, de professionele BBQ, op vrijdag 7 augustus bij Stephan Jacobs! 

Sojasaus van Kikkoman
Deze natuurlijk gebrouwen sojasaus bevat slechts vier ingrediënten: sojabonen, tarwe, zout en water - zonder kunstmatige toevoegingen! Kikkoman is de smaakmaker voor alledaagse gerechten, ook voor al je barbecue- en grillavondjes deze zomer! Op zoek naar een goed recept of voor welk recept je de sojasaus van Kikkoman kan gebruiken? Kijk op www.kikkoman.nl voor veel inspiratie en geweldige recepten!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error