Actie
Maandag 30 Augustus 2021

Win een exclusieve wellness-ervaring!

Ben jij toe aan een romantisch uitje met je partner? Of wil je even gezellig met je beste vriendin helemaal tot rust komen? Laat weten met wie jij een dagje wilt ontspannen en maak kans op een exclusieve wellness-ervaring!  

Ik wil een wellness-ervaring, wat moet ik doen?
Met wie wil jij even helemaal tot rust komen tijdens een exclusieve wellness-ervaring? Geef hem of haar op via onderstaand invulformulier, laat weten waarom jullie een dagje ontspannen verdienen en wie weet mag jij je moeder, je partner, je buurvrouw of je beste vriendin verrassen met een ontspannen dagje uit!

Extra kans
Houd onze Facebook goed in de gaten, want ook hier maak je namelijk nog eens kans op een exclusieve wellness-ervaring!

Privésauna.nl
Een paar uur op vakantie. Het is soms lastig om tijd vrij te maken voor je partner en écht even samen te zijn. We begrijpen dat de dagelijkse hectiek je soms even teveel wordt en af en toe snakken we allemaal naar afzondering van de buitenwereld. Even tijd voor jezelf en je partner: ontsnappen en ontspannen.

Bij de wellness locaties van Privé Sauna ervaren jullie samen iets unieks. Laat je heerlijk masseren, dompel jezelf onder in Finse stoombaden, een hottub of bubbelbad of neem een verfrissende duik in het zwembad. Zie het als een sensationele vakantie van slechts een aantal uur, waar je buitengewoon ontspannen en zen van terugkeert. Opgeladen voor de rest van de week! 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL