Actie
Woensdag 19 Augustus 2020

Win een jaar lang hondenvoer en een professioneel portret van jouw hond!

100% NL en de Koninklijke Hondenbescherming gaan op zoek naar de beste honden lookalikes. Lijkt jouw hond sprekend op Guus Meeuwis, Chantal Janzen of George Clooney? Stuur dan een foto in via onderstaand invulformulier en maak kans op een jaar lang hondenvoer en een professioneel geschilderd portret van jouw hond! 

Ik wil een jaar lang hondenvoer wat moet ik doen? 
Vanaf woensdag 19 augustus t/m woensdag 26 augustus gaan we op zoek naar de hond die het meest lijkt op een bekend persoon. Heb jij een hond met een bekende kop? Upload dan hieronder een foto van jouw hond. Je mag de foto zo creatief mogelijk aanvliegen. Dus doe snel mee! Uit alle inzendingen wordt uiteindelijk de winnaar gekozen door een vakjury. 

De Koninklijke Hondenbescherming
Honden zijn prachtige dieren en voor veel mensen zijn ze vaak volwaardig gezinslid. Ze zijn hun beste vriend, hun maatje. Tegelijkertijd blijven het dieren en is het belangrijk rekening te houden met hun behoeftes. Lekker rollen in de modder, rennen door het bos en spelen met hun soortgenoten. Omdat honden zelf niet kunnen praten, is de Koninklijke Hondenbescherming al ruim 100 jaar de stem van honden. De organisatie vangt honden op die anders tussen de wal en het schip vallen. Ze pleit voor goede wet- en regelgeving, zodat verwaarlozing, mishandeling, illegaal fokken en verhandelen verboden worden. Nog altijd worden naar schatting 550 honden per dag slachtoffer van mishandeling of verwaarlozing. Vaak veroorzaakt door een gebrek aan kennis over het houden van honden. Als je weet wat je hond nodig heeft, voorkom je angst, pijn en frustratie of ernstigere vormen van dierenleed. Er is nog veel werk te verzetten en daarom is jouw hulp hard nodig. Doneer daarom vandaag nog op: www.hondenbescherming.nl/

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error