Actie
Maandag 27 April 2020

Win een prachtig boeket voor Moederdag!

Het is bijna Moederdag! In deze periode is het extra mooi om jouw moeder deze dag in het zonnetje te zetten. Heb jij de leukste, liefste en grappigste moeder? Speel dan mee met 'Wie is mijn Bekende Moeder?' en maak kans op een prachtig boeket van Topbloemen.nl!

Ik wil deze bloemen winnen, wat moet ik doen?
In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 mei kan jij als luisteraar meespelen met: 'Wie is mijn bekende moeder?'. Weet jij van welke Bekende Nederlander het kind is dat je hoort op de radio? App dan snel naar de studio! Word je teruggebeld en heb jij het goede antwoord gegeven, dan win je een prachtig boeket van Topbloemen.nl!

Extra kans online
Houd ons Facebook & Instagram kanaal goed in de gaten. Hier maak je namelijk ook nog eens kans op een boeket Topbloemen.nl voor jouw moeder! Ook via de website maak je kans op deze leuke prijs. Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom jouw moeder een boeket verdient!

Bloemen voor Moederdag.
Voor haar liefde, haar zorgzaamheid, haar geduld en haar glimlach. Omdat ze het verdient, juist in deze tijd. Iedere moeder kan een boeket in deze tijd wel waarderen, zeker op Moederdag*. Wil je jouw moeder ook verrassen met bloemen? Online bloemen voor Moederdag bestellen en deze laten bezorgen biedt nu een goede uitkomst. En dat doe je natuurlijk bij één van de grootste online bloemenspecialist Topbloemen.nl.

* Wees zeker van bezorging op Moederdag en bestel op tijd!

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error