Toplijst
Vrijdag 28 Juni 2019

Win het Maza Mezze Borrelpakket!

Kijk jij altijd uit naar het weekend en hou je van gezelligheid? Dan ben je bij 100% NL aan het goede adres! Iedere vrijdag is het bij 100% NL namelijk Meezingvrijdag en ga je samen met ons zingend het weekend in. Maar met een lekkere borrel van Maza erbij is het natuurlijk nog meer feest.

De 100% NL Borrel Top 3
Wat is een zomer, zonder borrel? Maza en 100% NL maken deze zomer compleet met de bekroonde Hoemoes, Falafel en.. jouw favoriete Borrel Hits op het werk! Welke drie nummers wil je absoluut horen tijdens de vrijdagmiddagborrel thuis of op het werk?  Laten we jouw Top 3 tijdens Meezingvrijdag horen dan win je een kookworkshop voor jou en 5 vrienden én het Maza Mezze borrelpakket! Deze zit vol met mediterrane specialiteiten. Hiermee zet je in een handomdraai een smakelijke Mezze op tafel; kleine hapjes die je lekker kunt delen met je vrienden of collega’s voor een gezellige borrel!  

Wil jij de kookworkshop en het borrelpaket winnen?  Klik dan onderaan deze pagina op volgende pagina om jouw Top 3 Meezingers bij de borrel door te geven en wie weet ben jij de gelukkige!

Maza; Smaken van ver uit een keuken dichtbij! 
Wij maken verse Falafel, diVERSE soorten Hoemoes, salades en sauzen. Verse ingrediënten, traditionele bereidingswijzen en veel passie voor onze producten zorgen voor de unieke smaak. Smaken van ver, maar gewoon in onze keukens in Zaandam, Amsterdam en Amstelveen gemaakt. Bovendien zijn al onze producten vegetarisch en halal en de meeste zelfs ook nog veganistisch en koosjer. Naast het wel bekende smeren en dippen kun je ook heerlijk koken met onze producten. Wil je ons een keer in het echt bewonderen? Kom dan naar de Foodhallen in Amsterdam of winkelcentrum Stadshart Amstelveen om meer uit onze keukens te zien! Onze hoemoes valt ook goed in de prijzen en daar zijn wij uiteraard super trots op! Zo zijn we in 2016 door de consumentenbond als beste getest en laatst door het tv programma KASSA als beste uit de test gekomen met maar liefst een 9!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error