Actie
Maandag 1 Juli 2019

Win tickets voor Burgers' Zoo | Dagje Weg Maand

Juli is Dagje Weg Maand bij 100% NL!  Maak jouw zomer compleet met de gezelligste en avontuurlijkste attractie- en dierenparken voor de hele familie. Van Toverland tot Burgers’ Zoo, er komt van alles voorbij!

Hou jij ervan om een dagje weg te gaan in de zomer? Dan ben je bij 100% NL op het goede adres! De hele maand maak je kans op tickets voor verschillende dieren- en attractieparken, namelijk Toverland, Avonturenpark Hellendoorn, Drievliet en Burgers' Zoo. Deze week maak je kans op tickets voor Burgers' Zoo.

Ik wil naar Burgers' Zoo, wat moet ik doen?
Luister naar 100% NL. Hoor je een oproep van een DJ? App dan snel je naam naar de studio met de 100% NL app. Word jij teruggebeld? Dan ga jij er vandoor met 4 tickets voor Burgers' Zoo!

Extra kans online
Ook via ons Instagram en Facebook kanaal maak je iedere week kans op tickets voor jouw favoriete dieren- of attractiepark. Hou dit dus goed in de gaten! Ook maak je kans op een passe-partout, waarmee je naar alle bovengenoemde parken mag!

Burgers' Zoo!
Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! Burgers' Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. Kijk voor meer informatie en tickets op https://www.burgerszoo.nl/.


Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen
 en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error