Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Muziek
Vrijdag 8 Maart 2024

Dit is de Hit van 100 | Week 11

Iedere week roepen wij een track uit tot de nieuwe Hit van 100! Deze week is dat... 'Laat Me Nooit Meer Los (Never Let Me Go)' van Jaap Reesema & Gavin Degraw!

'Soms moet je een beetje brutaal zijn om je dromen waar te maken' zegt Jaap Reesema terwijl hij trots zijn nieuwe single komt laten horen in de Barry Paf Show. En deze heeft hij niet alleen gemaakt... Nee, Jaap vormt voor deze track een duo met Gavin Degraw! En Gavin ken je natuurlijk van zijn hits 'Chariot' en 'I Don't Want Be'. 

Jaap leerde Gavin kennen via zijn vrouw Kim Kötter en sindsdien hebben de twee samen in een studio in Nederland het nummer 'Laat me nooit meer los (Never let me go)' opgenomen. 

Barry gaf Jaap tijdens zijn bezoek een challenge. Barry draaide 5 tracks van Jaap in willekeurige volgorde, die Jaap vervolgens 1 voor 1 moest raten in een Top 5. De laatste track die werd gedraaid door Barry was natuurlijk 'Laat Me Nooit Meer Los (Never Let Me Go), en deze zette Jaap op 4. 'Ah daar baal ik van, die had ik natuurlijk op 1 moeten zetten!' Waarna Barry hem verrastte met het mooie nieuws: 'Jaap! Jouw nieuwe track is de nieuwe Hit van 100 van deze week, gefeliciteerd!' 

Beluister hieronder de nieuwe Hit van 100. 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error