Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 3 April 2023

Claude overhandigd gouden plaat aan 100% NL!

Onverwachts viel Claude binnen bij De Barry Paf Show en verraste Barry met niets minder dan een gouden plaat van het nummer 'Ladada (Mon Dernier Mot)'!

Claude, de zanger die meer dan 9 weken op nummer 1 stond in de top 20 van 100% NL, verraste onze Barry Paf vandaag met een onverwachts bezoek! Claude viel binnen in een live-uitzending van de middagshow om 100% NL te bedanken voor de steun en toewijding vanaf het begin van zijn carrière. 

Hij kwam niet zonder lege handen! Claude droeg een gouden plaat bij zich die hij vol trots overhandigde aan Barry Paf. 'Ik wil jullie bedanken voor de support, jullie waren de eerste die in mij geloofde vanaf het begin en mijn nummer als Hit van 100 bekroonden!' aldus Claude. 

Onlangs bracht Claude zijn nieuwe nummer 'Layla' uit. Afgelopen vrijdag werd ook dit nummer bekroond tot de nieuwe Hit van 100! 

Claude
Sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is Claude één van de meest gewilde upcoming artiesten van Nederland. Zijn eerste officiële optreden was in de Ziggo Dome in Amsterdam, een concerthal met een capaciteit van 17.000 man. Een start waar menig artiest alleen van durft te dromen! Daarnaast is Claude aangekondigd als het voorprogramma van de wereldster Stromae, waarmee hij drie keer in de Ziggo Dome staat.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error