Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Vrijdag 21 Juli 2023

De Tijdmachine Top 25!

Na nostalgische momenten met onze gasten, mooie verhalen van bijzondere verzamelaars en trouwe luisteraars met herinneringen aan hun decennia, sluiten we de 100% NL Tijdmachine af met toplijst.

 

Gedurende de gehele week werden luisteraars tijdens 'De 100% NL Tijdmachine' ondergedompeld in een muzikale reis vol jeugdige herinneringen en dierbare momenten.

Personen als Henny Huisman, Paula Majoor (stemactrice van Pippi Langkous), Jim Bakkum, en jeugdhelden Moffel & Piertje schoven onder andere aan in de 100% NL studio om herinneringen over de verschillende decennia op te halen.

"Het is fantastisch om onze luisteraars mee terug te nemen in de tijd en hen te laten genieten van de beste muziek, artiesten, jeugdhelden en hoogtepunten uit de jaren 70, 80, 90 en 00's. Het is een week vol herkenning en herinneringen, wat het extra leuk maakt om te maken én luisteren!  De Top 25 weerspiegelt de liefde voor Nederlandse muziek en de onvergetelijke hits die ons hebben gevormd. We bedanken onze luisteraars voor hun betrokkenheid en het samenstellen van deze geweldige toplijst." Giorgio Goedemorgen 100% NL

Dit is de Top 3 van de Tijdmachine top 25!

1. Marco Borsato – Dromen Zijn Bedrog`

2. Nick & Simon – Pak Maar M’n Hand`

3. André Hazes - Zij Gelooft In Mij

Nieuwsgierig welke artiesten ‘De 100% NL TijdmachineTop 25 nog meer domineren? Luister dan op vanmiddag van 17.00 – 19.00 uur naar 100% NL Top 25!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error