Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Donderdag 30 Maart 2023

NIEUW: De 100% NL Frikandel! (1 april!)

1 April, kikker in je bil! Samen Barry Paf lanceerden wij met gepaste trots de oranje ‘100% NL Frikandel!' De 100% NL Frikandel was niet zomaar een snack, het zou een ode aan culinaire tradities en het Oranjegevoel zijn!

Op 1 april hebben radiostation 100% NL en dj Barry Paf de perfecte Koningsdagtraktatie bedacht: de 100% NL Frikandel. Deze frikandel zou volledig oranje zijn dankzij de beste ingrediënten uit Nederland en een geheim oranje ingrediënt. De grootste snackleverancier van Nederland zou de productie voor zijn rekening nemen...

Maar helaas, het was allemaal een grap! Ben jij hierin getrapt? ;)

Wil jij tóch dat de oranje 100% NL Frikandel wordt geproduceerd? Stuur dan een berichtje in de chat via de Gratis 100% NL App dan jouw stem achter! De meeste stemmen gelden, wie weet komt er dan alsnog een volledig oranje Frikandel op de markt!

 

De 1 April grap:

Dit jaar zit koning Willem-Alexander maar liefst 10 jaar op de troon en dat mag gevierd worden! Radiostation 100% NL en dj Barry Paf hebben daar dé perfecte traktatie voor bedacht en brengen op Koningsdag de 100% NL Frikandel op de markt. De frikandel dankt zijn volledig oranje kleur aan de beste en meest smaakvolle ingrediënten uit ons eigen kikkerlandje, aangevuld met een geheim, oranje ingrediënt. Deze snack wordt geproduceerd door de grootste snackleverancier van Nederland.

De Barry Paf Show komt op maandag 17 april met meer informatie over de locaties waar de Snackbarry komt te staan om de '100% NL Frikandel' te proeven en waar de frikandel verkrijgbaar zal zijn. 

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error