Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Video
Donderdag 5 Januari 2023

De spot | Het beste van 100% NL 2022 Mash-up met Younes Mohcin

2022 was een heel muzikaal jaar vol met nieuwe releases en jong talent! Wij zetten al deze hoogtepunten in de oranje schijnwerpers met een mash-up!

Iedere maand roepen wij een track uit tot de Hit van 100! In heel 2022 hebben wij uiteraard enorm veel hits mogen verzamelen van talent van Nederlandse bodem. Hiervan heeft de talentvolle Younes Mohcin een fantastische mash-up van gemaakt!

Als geboren en getogen Naaldwijker groeit Younes Mohcin (1996) samen met zijn oudere broer Braihim op bij zijn Nederlandse moeder. Younes krijgt een Nederlandse opvoeding, hij is niet bekend met de Marokkaanse gebruiken en de taal verstaat of spreekt hij niet. Toch voelt het voor hem alsof hij nergens helemaal bij hoort en kwam hierdoor in een identiteitscrisis.

Al op vroege leeftijd begint hij met muziek maken. Samen met zijn broer, ook bekend als DJ Bombastic, leert Younes op 16-jarige leeftijd zijn muzikale kant kennen. Hij bracht zijn eerste mash up uit in 2017, deze werd een hit en toen had Younes meteen de smaak te pakken.

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error