Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Video
Maandag 26 September 2022

Kelvin Allison - Gemengde signalen | De spot

In De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Deze maand in De Spot: Kelvin Allison!

Muziek en passie gutst bij Kelvin door zijn aderen. Geen podium is te groot of te klein, zolang hij zich maar kan uiten.

Als kleuter zong hij kerstliedjes door alle seizoenen heen en vanaf zijn 12e schreef Kelvin al zijn eigen verhalen en composities. Op de middelbare school werd Kelvin tot muzikale belofte bestempeld en heeft hij zijn schoolloopbaan gecombineerd met veel optredens en muziek verdieping.

Verwacht mooie en betekenisvolle verhalen, soms verpakt in energieke soul, dan weer gemixt met stuiterende hip hop, vrije jazz, catchy pop of vieze funk. Zolang de aankleding bij het liedje past, kan het volgens Kelvin Allison.

Kelvin is tijdens zijn studie aan de Popacademie te Rotterdam 3e geworden bij het talentenjacht programma X-factor. Vervolgens gooide hij hoge ogen bij The Voice Of Holland en heeft in 2022 spectaculaire optredens gegeven bij het succesvolle programma: Better Than Ever. Ook kun je Kelvin Allison al kennen zonder dat je het doorhebt omdat hij al jarenlang rollen vertolkt als stemacteur op televisie en streaming diensten in o.a. Disney, Pixar, Marvel, Netflix, HBO, Cartoon Network animatie films en series.

Zijn grootste passie is en blijft muziek maken en op dit moment is Kelvin Allison bezig zijn Ep op te nemen en is hij de hele maand september als Spotlight Artiest te gast bij 100% NL. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error