Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Gemist

De Barry Paf Show

‘Oya lé lé van K3 is écht mijn guilty pleasure!’


16.00 uur Cup-a-Soup? Nee, 16.00 uur betekent het begin van de Barry Paf Show! Barry is jouw vriend in de middag! Hij sleept je door de files heen en houd je op de hoogte van het belangrijkste (entertainment) nieuws! Je hoort Barry paf iedere maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Alles over… Barry!

Wat wilde je vroeger worden?

Toen ik op de basisschool zat, droomde ik ervan om leraar te worden. En als ik de keuze had: van een kleuterklas! Weet je waarom? Omdat je op die leeftijd nog helemaal niets hoeft!

Wat is jouw favoriete Nederlandstalige nummer áller tijden?

Ik heb een enorme zwak voor Willeke Alberti! Het nummer ‘Samen Zijn’ is echt een tranentrekker van de bovenste plank en daarom heerlijk om naar de luisteren.

Wat is jouw ultieme guilty pleasure?

Dat is het nummer ‘Oya lé lé’ van K3. Dit blijft de hele dag in mijn hoofd zitten! Ze zijn regelmatig in de studio bij 100% NL!

Hoe ziet jouw ideale middag eruit?

Dé ideale middag op de radio voor mij? Met een flinke bak koffie en veel lachen met collega’s!

Waar mogen wij jou voor wakker maken?

Macaroni Mac and Cheese á la mama! Mijn moeder kan die als de beste maken, dus daar mag je mij zonder problemen voor wakker maken.

Wat weet Nederland nog niet van jou?

Hmm… Dat mijn moeder mij eigenlijk Charly wilde noemen! Mijn vader vond dat op het laatste moment toch niet zo’n goed idee. Moet je voorstellen… “Leuk dat je luistert naar de Charly Paf show!”. Klinkt toch niet, haha?!

Krijg je geen genoeg van Barry?

Stuur Barry een berichtje via de 100% NL app of volg Barry via Instagram, Twitter, of Facebook.

Barry Paf hoor je maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur op 100% NL.


Deel dit bericht:
Terugluisteren
Helaas is het om auteursrechtelijke redenen op dit moment niet mogelijk om de uitgezonden radioprogramma's op een later tijdstip terug te luisteren. Uiteraard doen we ons best om het terugluisteren van onze programma's zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden. Onze excuses.
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error