Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Kerst
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Gemist

De Barry Paf Show

Positief, vrolijk en altijd vol met energie; dat is Barry Paf ten voeten uit. 

Dat Barry een passie heeft voor radio was al op jonge leeftijd duidelijk. Op dertienjarige leeftijd startte Barry Paf zijn carrière al bij de radio. Zijn eerste programma presenteerde hij bij het regionale radiostation in zijn woonplaats Haaksbergen. Vier jaar later maakte hij de overstap naar landelijke radio waar Barry met zeventien lentes op de teller de jongste DJ ooit was. Inmiddels heeft hij zo’n twintig jaar ervaring op de landelijke radio. Je herkent zijn stem misschien wel van meer dan alleen de radio, dat kan kloppen! Barry zet zijn stemtalent geregeld in voor verschillende radio- en tv-commercials. In de avond- en weekenduren zorgt hij ervoor dat feestgangers met de voetjes van de vloer gaan door zijn DJ-concept ‘RadioRave’.

De Barry Paf Show

Barry Paf hoor je maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de middag! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw werkdag met een glimlach eindigt.

Krijg je geen genoeg van Barry?

Stuur Barry een berichtje via de 100% NL app of volg Barry via Instagram, Twitter, of Facebook.

Barry Paf hoor je maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL.


Deel dit bericht:
Terugluisteren
Helaas is het om auteursrechtelijke redenen op dit moment niet mogelijk om de uitgezonden radioprogramma's op een later tijdstip terug te luisteren. Uiteraard doen we ons best om het terugluisteren van onze programma's zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden. Onze excuses.
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error