Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
DJ

Stephan Jacobs

Stephan in drie woorden; positief, muziekfreak en een echte carnivoor. 

Stephan is al een tijdje bij 100% NL aan boord, maar was voornamelijk alleen achter de schermen te vinden. Na 2,5 jaar de rechterhand en producer van Koen Hansen te zijn geweest, was het voor Stephan tijd om zijn eigen show te presenteren. Je hoort hem nu iedere vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur en ieder weekend tussen 12:00 en 15:00 uur!

Nachtegaaltje

Wat je misschien nog niet van hem wist, is dat Stephan de sterren van de hemel speelt op zijn gitaar en al zijn favoriete liedjes loepzuiver meezingt. Je kunt wel stellen dat hij een passie heeft voor muziek. Zo is Stephan iedere week in de platenzaak te vinden, waar hij opzoek gaat naar bijzondere LP’s met een tof verhaal. Een aantal jaar geleden maakte hij de stap om zijn ‘American dream’ achterna te gaan om zijn zangtalent onder de aandacht te brengen. Stephan stapte een radiostation binnen en ontdekte daar de magie achter de radioknoppen. Deze DJ maakte daar zijn eerste programma ooit, de eerste meters in het radiolandschap waren gezet; de rest is geschiedenis. Wanneer hij niet zingt of op de radio te horen is, kruipt hij naast zijn vriendin op de bank om Netflix uit te spelen of gamet hij graag. 

Nieuwsgierig naar Stephan Jacobs?

Stuur een berichtje naar de studio via de 100% NL app of volg hem via Instagram. 

Stephan is iedere vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur en ieder weekend tussen 12:00 en 15:00 uur te horen bij 100% NL.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL