Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 23 September 2019

André Hazes na overlijden nog altijd succesvol

Ondanks dat André Hazes al vijftien jaar overleden is, is zijn muziek nog even populair. Nummers als De Vlieger, Zij gelooft in mij en Een beetje verliefd worden door duizenden fans nog altijd luidkeels meegezonden.

Dat Hazes nog altijd springlevend is, blijkt ook wel uit de hits die hij na zijn dood scoorde. Nummers als Zij geloof in mij, Vaag en stil en Wij houden van Oranje wisten na zijn dood een plek in de Nederlandse hitparades te veroveren en ook zijn platen doen het nog steeds goed. Dit jaar verbrak de ras-Amsterdammer nog een bijzonder record met De Hazes 100. Het album, dat in 2006 verscheen, staat inmiddels 334 weken in de Album Top 100 en is daarmee het langst genoteerde album ooit in de lijst.

Ook de concertreeks Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome zijn jaar na jaar een succes en hebben sinds de start in 2013 in totaal al bijna 500.000 bezoekers getrokken. Volgend jaar wordt de achtste editie gehouden. Dan zullen, net als dit jaar, onder anderen zoon André, dochter Roxeanne, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom hun opwachting maken.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error