Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Vrijdag 28 Februari 2020

André Hazes weer terug bij Monique!

André Hazes is weer terug bij zijn ex Monique Westenberg! Na een korte breuk van ongeveer 3 maanden heeft André toch besloten om Monique weer in de armen te sluiten.

Via Instagram plaatste André een foto waar hij en Monique een romantisch diner hadden in Rotterdam.  "Ik ben voor altijd de jouwe", schrijft André erbij. De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook  voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

André Hazes had sinds november een relatie met Bridget Maasland. Een dag voordat Hazes onthulde dat hij voor Maasland was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand. Onlangs werd bekend dat de liefde voor Bridget van korte duur was. Hazes zou op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget hebben opgehaald. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", zo lieten ze weten.

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL