Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Woensdag 23 Oktober 2019

Art Rooijakkers hoeft geen tweede seizoen van Zomer met Art

Als het aan Art ligt, hoeft er geen tweede seizoen te komen aan zijn talkshow Zomer met Art. Na 10 uitzendingen geeft hij graag het stokje over, laat hij weten tijdens De Barry Paf Show.

Vanochtend belde Koen Hansen tijdens De Barry Paf Show met Art Rooijakkers. Afgelopen jaar presenteerde hij de hele zomer het programma Zomer met Art. Volgend jaar hoeft het niet meer, laat hij weten tijdens het gesprek. "Ik heb het afgelopen zomer met plezier gedaan, maar ik vind dat ik ook veel gemist heb van de tweeling. Nu ze zo jong zijn, wil ik graag de zomer met hen doorbrengen. Als het kan laat ik het graag aan iemand anders over."

Helaas zien we Art dus niet terug met zijn talkshow, maar voorlopig kan Art zich richten op zijn nieuwe programma. Vanaf vanavond presenteert hij het Rooijakkers over de vloer. Hiermee neemt hij het programma over van Peter van der Vorst. "Hij heeft laten weten dat hij tevreden is. Dat is natuurlijk fijn wanneer je baas dat zegt. Wel heeft hij mij meegegeven dat vragen stellen vrij staat. Mensen moeten zelf maar kijken of ze antwoord geven", laat Art weten. 

Het is nog steeds niet bekend wie het Eurovisie Songfestival volgend jaar gaat presenteren, maar Art wordt het in ieder geval niet.  Als Art gevraagd gaat worden voor de presentatie, is zijn antwoord 'nee'. "Ik vind het fantastisch, maar ik denk dat er anderen mensen voor moeten schieten". Koen en Art hebben het gouden duo gevonden. "Als je het mij vraagt, dan zou ik direct zeggen Eva Jinek", laat Koen weten. "Herman van der Zandt zou ik ook leuk vinden", is de mening van Art. Wie het uiteindelijk gaan worden, moeten we helaas nog op wachten. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error