Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 2 Mei 2022

De Spot van mei is Sophia Mason

In De Spot zetten wij iedere maand een veelbelovend talent in de oranje schijnwerpers! De talenten worden uitgedaagd één of twee bijzondere, Nederlandse covers te zingen. Deze maand in De Spot: Sophia Mason!

Sophia Mason; zangeres, danseres en een naam die je nog vaak gaat horen. Dit multitalent staat op het punt Nederland te veroveren met haar unieke stemgeluid en creatieve visie.

Sophia Mason (in 1995 geboren in Engeland) heeft het talent door haar bloed stromen. Haar muzikale vader en dansende moeder gaven een jonge Sophia de bouwstenen van haar huidige carrière mee. Al op driejarige leeftijd gebruikte Sophia de woonkamer als haar podium. Toen het tijd was om een studiekeuze te maken, besloot ze haar talenten te ontwikkelen en genoot een opleiding aan de dansacademie. 

In 2019 deed ze mee aan het SBS-talentenjacht DanceSing waar ze als tweede eindigde. Na het programma kruipt ze in een muzikale bubbel; duikt de studio in met verschillende schrijvers en producers en werkt haar creatieve visie uit. De afgelopen twee jaar stonden voor haar in het teken van experimenteren met produceren, songwriting en opnemen. 

In 2022 brengt Sophia haar single ‘Je Kent Mij Beter’ uit. Maar daar blijft het niet bij, want ook ‘Slapen in de regen’ staat klaar om gedropt te worden. Het is tijd voor het multitalent om de muziekindustrie te veroveren en te laten zien wat ze in haar mars heeft.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error