Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Sinterklaas
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Maandag 27 Mei 2019

Duncan Laurence heeft internationale ambities

Duncan Laurence heeft geen ambitie om een plaat in het Nederlands uit te brengen, zijn ambitie ligt internationaal, dat vertelde hij vanmorgen in De Barry Paf Show op 100% NL. Wel kunnen we in aanloop naar zijn concert in Ziggo Dome nieuwe muziek verwachten.

Duncan leeft momenteel in “een bizarre rollercoaster” maar is enorm enthousiast betreft zijn optreden in Ziggo Dome volgend jaar: “Ik sta constant te springen, het is echt niet normaal. Ik probeer rustig te blijven en te focussen op de muziek en dat voorop te stellen. Dat is eigenlijk wat ik continu heb gedaan, ook tijdens het hele Songfestival verhaal heb ik mij daar aan proberen vast te houden. Ziggo Dome en Pinkpop zijn nu mijn focus.”

“Ik heb veel werk klaarliggen, en ik heb inmiddels al een aantal shows gehad. Het concert is pas over een jaar, dus in de tussentijd gaan er echt nog wel dingen aankomen. Maar daar kan ik nu helaas nog niets over zeggen.” Wel is het heel duidelijk dat hij nooit een plaat in het Nederlands uit zal brengen: “Nee! Ik ga nooit Nederlands zingen, daar ben ik echt heel duidelijk in. Dat zou echt een heel gekke stap zijn, zeker nu ik zoveel mensen in Europa kan bereiken. Die snappen natuurlijk helemaal niets van Nederlands, ik houd het lekker bij Engels.” 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error