Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Woensdag 15 Mei 2024

Giorgio Hokstam en partner Roos verwachten derde kindje!

"Hallo Ingrid, wij krijgen een zusje!"

100% NL-dj Giorgio Hokstam wordt voor de derde keer vader. Zijn zoontje Koa(3) maakte dit zojuist bekend via een boodschap aan Giorgio's nietsvermoedende collega dj Ingrid Jansen en de luisteraars van de ochtendshow. Giorgio en Roos verwachten in oktober van dit jaar een meisje te verwelkomen. Het is het derde kind van de twee, die naast Koa ook ouders zijn van dochter Malu(1,5).

Dat Ingrid niets vermoedde bleek wel uit haar reactie op de cryptische aankondiging van Giorgio dat zijn zoontje Koa gisteren thuis iets zag dat niet voor zijn ogen bedoeld was. Ingrid grapte daarop 'O nee, toch niet iets wat Roxy Dekker bezingt in haar liedje hè?', verwijzend naar de hit 'Satisfyer'. Niets was minder waar, Koa zag de uitgeprinte echo. 

Zoontje Koa zit in de 'waarom-fase'. Giorgio: "Die gasten zijn brutaal, overal moeten ze met hun neus tussen ziten. Gisteren lag er iets op tafel. Hij pakt dat op en komt er mee naar buiten en vraagt wat is dit? Wat is dit? Dat is het hoofd. Wat is dat?"

Dan is de kleine Koa te horen in een audiobericht: "Hallo Ingrid, we hebben een verrassing. Er komt een baby!" Ingrid reageert verrast. "Wow, die zag ik niet aankomen", roept ze uit. "Wat fantastisch, gefeliciteerd!" Giorgio vertelt daarop alles goed gaat en dat Roos geen last heeft van misselijkheid. 

Ook bespreken ze nog een grappige situatie, want de dj's en hun gezinnen waren afgelopen weekend tegelijk in Dierenpark Amersfoort, waar Giorgio Ingrid heeft ontlopen. "Jij en ik waren toevallig allebei in Dierenpark Amersfoort afgelopen weekend. Ik heb je toen ontlopen, want ik was bang dat je het buikje van Roos zou zien. En dat wilde ik bewaren voor hier en niet tussen de prairiehondjes!" Voor Ingrid valt het ineens allemaal op zijn plaats! 

Het fragment van de onthulling bekijk je hieronder!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error