Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Kerst
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
DJ

Giorgio Hokstam

Giorgio Hokstam = sfeermaker, allemansvriend en gezelligheidsdier

Nadat hij in de eerste klas van de middelbare school met groot succes een houtje-touwtje radio-uitzending maakte voor het vak Nederlands, was de vonk nog niet direct overgesprongen. Eigenlijk vond Giorgio evenementen organiseren en televisie ook wel heel interessant.

Pas nadat hij tijdens zijn studie 'Media & Entertainment Management' een minor radiomanagement en productie bij Sieb Kroeske ging volgen, wist hij het zeker: 'dit is mijn destiny'. Zijn brede muzieksmaak, aanpassingsvermogen en liefde voor het vak bracht hem bij verschillende landelijke radiozenders en in het voorjaar van 2022, hier bij 100%NL.

Naast het presenteren van een weekendprogramma op 100%NL, is hij ook regelmatig op televisie te zien als muziekdeskundige bij RTL Boulevard en is zijn stem te horen als voice-over in verschillende radio/tv commercials.

Wat nog meer...

Als Giorgio niet aan het werk is besteed hij graag tijd in en rondom zijn huis. Een beetje tuinieren, lekker koken, spelen met de kinderen of lekker lopend naar het strand om even uit te waaien en een drankje te doen bij een populaire strandtent.

Is Giorgio dan helemaal zijn wilde haren verloren? Nee!

Hij is nog steeds niet vies van een lauw biertje op een goed festival en als het Nederlandse weer het toelaat, springt hij graag op zijn motor. Daarbij is hij een echte reisfanaat, die nog een hoop mooie plekken op zijn bucketlist heeft staan.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error