Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 6 Mei 2024

Hannah Mae treedt op voor luisteraars en hun moeders op Moederdag

Speciaal voor Moederdag organiseert we samen met zangeres Hannah Mae een intiem optreden voor moeders en hun kinderen in de Hollandsche Manege in hartje Amsterdam.

Hannah Mae schreef speciaal voor haar moeder het nummer ‘Waterdicht’. De zangeres vertelde vanochtend in de ochtendshow met Giorgio en Ingrid: “Het ging even een periode niet zo goed met mijn moeder. Ze is iemand die er dan niet over praat en altijd graag de sterkste wil zijn. Ik wilde het er met haar over hebben, maar dat vond ik lastig. Dus schreef ik een liedje.”

“De eerste keer dat ze het nummer hoorde wist ze nog niet dat ik het voor haar geschreven had. Ik vond het best eng om tegen haar te zeggen”, vervolgt de zangeres.  “Toen ik het speelde bij een optreden zei mijn moeder achteraf:  ‘Waterdicht is echt een mooi lied.’ Ik heb haar toen verteld dat het nummer voor haar was. We hebben daarna ook gemerkt dat het nummer andere mensen kan helpen.”

Voor Moederdag organiseren we samen met Hannah Mae een intiem optreden. De zangeres vertelde daarover: “Het wordt een heel speciale dag. Het is op een prachtlocatie, bij de Hollandse Manage in Amsterdam. Er wordt een high tea geregeld en ik speel liedjes voor moeders en hun kinderen.”

Wil je kans maken op zo'n speciale dag? Klik hier en geef je op! Uiteraard mag je ook iemand opgeven die voor jou als moederfiguur dient, zoals een stiefmoeder, schoonmoeder of bonusmoeder. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error