Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 19 Mei 2020

Luisteraar Rabea verhuisd met dank aan 100% NL Helpt.

Rabea moest begin mei verhuizen, maar door het coronavirus lukte het haar helaas niet om zelf te verhuizen. Met 100% NL Helpt hebben wij Rabea in contact gebracht met Jan Smit van het verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen, en vandaag was de dag.

Vandaag was het eindelijk zo ver voor Rabea. Om 08:00 uur stond verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen op te stoep om haar te helpen verhuizen naar haar nieuwe woning. "Ik wist niet wat ik zag. Het was fantastisch, de mannen die mij hielpen met alle spullen uit de woning te halen, super!".

De mannen hebben hard gewerkt om alle spullen van Rabea over te plaatsen naar haar nieuwe huis. "In het nieuwe huis stond ik natuurlijk aanwijzingen te geven waar alles moet komen, het was helemaal super. Ze waren pas om 15:00 uur klaar, dus ik zit nu lekker in de tuin". 

Vanwege astma en de maatregelen rondom corona lukte het Rabea niet om zelf te verhuizen of vrienden in te schakelen en daarom nam ze contact op met 100% NL Helpt. "Ik ben 100% NL heel erg dankbaar", aldus de blije Rabea. We wensen haar veel geluk in haar nieuwe huis!

Bekijk hieronder het fragment:

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error