Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Woensdag 9 Oktober 2019

Martien Meiland: Ik hoop dat mijn schattige, lieve Eva wint!

Martien Meiland van het populair TV-programma Chateau Meiland hoopt dat Eva Jinek, die is genomineerd voor beste presentatrice, vanavond tijdens het Televizier Gala in de prijzen valt: "Wat denken jullie nou, ik hoop natuurlijk dat Eva vanavond wint! Mijn schattige, lieve Eva, ik vind dat zó'n leuk wijf! Buiten dat ze intelligent is, is ze ook nog eens héél erg grappig. Die kan net zo hard gillen als ik!" Vertelt een opgewekte Martien tijdens De Barry Paf Show.

De familie Meiland kijkt uit naar het Televizier-Ring Gala vanavond: "Er kan nog van alles gebeuren hé, mensen moeten ook nog stemmen! Dat we genomineerd zouden worden hadden we echt nooit verwacht. We wisten vorig jaar nog niet eens dat er een serie zou komen op dit moment, het is echt een heel apart jaar geweest!"

De geruchten dat de prijzen van de Gouden Televizier-Ring een doorgestoken kaart zou zijn interesseert Martien niet zo: "Of de Televizier-Ring doorgestoken kaart is? Geen idee, misschien is dat wel zo. Dat weet ik toch helemaal niet! Ik ben helemaal nieuw in deze wereld! En als ik win tja, dan roep ik waarschijnlijk zoiets als: 'Wat goooeeeeeeeeed!' Wijnen, wijnen, wijnennnn!"

Foto:  Wessel de Groot

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error