Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Maandag 20 November 2023

Onthuld: Goedemorgen 100% NL met Giorgio Hokstam & Ingrid Jansen!

We mogen het ein-de-lijk vertellen! De ochtendshow van 100% NL wordt verrijkt met een stralende toevoeging aan het team: niemand minder dan de getalenteerde Ingrid Jansen!

 

De ochtendshow, geleid door de vertrouwde stem van Giorgio Hokstam, krijgt een extra dosis energie, flair en vrouwelijke kracht. We verwelkomen namelijk een nieuw en stralend gezicht: Ingrid Jansen. Vanaf vandaag neemt zij de rol van sidekick op zich naast Giorgio Hokstam in de dagelijkse uitzending van Goedemorgen 100% NL. De veelzijdige achtergrond van Ingrid Jansen haar en levendige persoonlijkheid beloven een waardevolle aanvulling te zijn op de vertrouwde ochtendroutine van de luisteraars.

Ingrid deelt haar opwinding over haar nieuwe rol bij 100% NL: “In de afgelopen weken heb ik in het diepste geheim intensief getraind om vanaf maandag 20 november volledig in mijn nieuwe (vroege) routine te zitten! Samen met Giorgio ga ik de luisteraars van 100% NL de hele week een positieve start van de dag bezorgen. En natuurlijk ben ik er ook om vrouwelijk tegengewicht te gaan geven. Ik heb er onwijs veel zin in.”

We nodigen jou uit om Ingrid Jansen beter te leren kennen door de komende 24 uur vragen in te sturen via de 100% NL app. Ingrid zal persoonlijk alle vragen beantwoorden, en de meest interessante vragen zullen live in de uitzending behandeld worden. Een unieke kans om de nieuwe toevoeging aan de ochtendshow van dichtbij te ontdekken!

Vanaf vandaag zullen Giorgio & Ingrid dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren zijn als dynamisch duo! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error