Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
Nieuws
Donderdag 14 November 2019

Simon Keizer gaat vanavond uit de kleren 'For One Night Only'.

Vanochtend belde Barry met Simon Keizer, die vanavond he-le-maal naakt te zien zal zijn in het programma For One Night Only. "Het is functioneel naakt, laat ik het zo zeggen".

Voor het programma 'For One Night Only: he-le-maal naakt' gaan acht bekende Nederlanders eenmalig uit de kleren om het bewustzijn te creëren voor prostaat- en teelbalkanker. 'De vraag was of je naakt wilde gaan om awareness te creëren rondom deze ziektes. Je allereerste gevoel is, nee sorry, dat ga ik niet doen. Toen ik dieper in gesprek ging en wist hoe ze het neer wilde zetten, was het wel heel uniek.' aldus Simon.

Het is niet zomaar een stripact die de mannen moeten neerzetten.  'Het is heel smaakvol gebeurd. Het is geen platte televisie. We hebben afgelopen maanden veel getraind met choreograaf Kenzo Alvares om een spectaculaire dans neer te zetten. Dat is zeg maar het lollige deel van het programma, hoe gaan wij met een striptease om'.

Maar er zit natuurlijk een diepere laag achter, zegt Simon. 'We hebben verhalen gehaald bij mannen die hebben geleden of nog lijden aan prostaatkanker of teelbalkanker. En de boodschap is, laat je af en toe even checken. Dan kan er een hoop ellende worden voorkomen. 

Vanavond is 'For One Night Only: he-le-maal naakt' te zien op Net 5 om 20:30 uur.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error