Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Nieuws
Dinsdag 13 Oktober 2020

Toppers-kerstconcerten dit jaar geannuleerd

Helaas! René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit hebben hun vier kerstconcerten in Ahoy geannuleerd. Vanwege de ontwikkelingen en onzekerheid rond de coronacrisis kunnen niet door met de voorbereidingen, zeggen de vier.

"Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit", laten de Toppers weten. Een verstandige boodschap. Toch zitten de heren niet stil: "Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert Christmas Party of Next Year 2021."

Gekochte tickets blijven geldig voor de datums van 22, 23, 24 en 26 december. "We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is", zo sluiten de Toppers warm af.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error