Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Dinsdag 28 Januari 2020

Dit zijn de winnaars van de 100% NL Awards!

Davina Michelle, Suzan & Freek, Duncan Laurence, Marco Borsato en Armin van Buuren zijn dit jaar de winnaars van de 100% NL Awards. Voor de elfde keer reikten we dit jaar de awards uit voor de beste muziek van Nederland. Eerder kreeg Krezip al de 100% NL Oeuvre Award. De winnaars werden vanmorgen in De Barry Paf Show bekend gemaakt en al eerder overvallen met een persoonlijke verrassing. De gehele verrassing is te zien in onderstaande video.

Davina Michelle, die afgelopen jaar o.a. de 100% NL Award Talent van het Jaar won, is dit jaar door het jullie verkozen tot Zangeres van het Jaar. Samen met Marco Borsato en Armin van Buuren sleepte de zangeres met 'Hoe Het Danst' ook de 100% NL Award voor Hit van het Jaar in de wacht. Marco Borsato werd op zijn beurt Zanger van het Jaar. Ook Suzan & Freek vielen twee keer in de prijzen, zo werden ze bekroond met de 100% NL Award voor Groep/Band van het Jaar én met de 100% NL Award voor Album van het Jaar voor hun debuutalbum 'Gedeeld Door Ons'. Duncan Laurence ging naar huis met de 100% NL Award voor Doorbraak van het Jaar.

Suzan & Freek over de winst: "Te gek zeg! Dit jaar kwamen we met ons debuutalbum, dan is het wel echt heel cool dat we meteen bekroond worden met een award voor Album van het Jaar! Super cool, echt heel blij mee!"

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error