Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Video
Donderdag 13 Juni 2019

"Ik zou de hele dag geld tellen" I De Nederpopknop met René Froger

Het is weer donderdag, wat betekent dat er een nieuwe aflevering van De Nederpopknop op het YouTube-kanaal van 100% NL staat! Met deze week achter de knop: René Froger en Samantha Steenwijk!

Deze week in De Nederpopknop
René Froger, Samantha Steenwijk en Koen hebben het in deze aflevering onder andere over het geld van René, Boxing Stars en shoppen. Je ziet het dit keer in De Nederpopknop!

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan Nick en Simon, Guido Weijers, Buddy Vedder, Maan en Nielson. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Bekijk hieronder de video, veel kijkplezier!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error