Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Kerst
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur

Vacatures via 100% NL

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Naar een baan die bij jou past? Dan is werken bij Feenstra misschien iets voor jou! Bekijk hier onder de uitgelichte vacatures!

Werken bij Feenstra
Dat is een feest! Alles wordt voor jou goed geregeld, zodat jij jouw kennis, vakmanschap en servicegerichtheid voor onze klant in kunt zetten. Alles? Ja alles, vraag het maar eens aan een monteur van Feenstra. Je salaris staat altijd stipt op tijd op je rekening én alles klopt. Alles wat je nodig hebt om veilig, makkelijk en met plezier te werken is geregeld. De werksfeer is informeel en iedereen staat klaar om een ander te helpen. Feenstra is een innovatief bedrijf. Neem maar eens een kijkje in één van de super moderne praktijklokalen. Dan besef je direct dat je kunt groeien en ontwikkelen bij Feenstra. Zo is je werk altijd vol uitdaging.  

Ervaren service- en installatiemonteurs cv-ketels (landelijk)
Feenstra is in heel Nederland op zoek naar ruim 50 monteurs met ervaring in de installatietechniek. Je krijgt een vast contract voor onbepaalde tijd en kunt aan de slag voor de afdeling utiliteit, maar ook montage. Of wat dacht je van service? Er is heel veel mogelijk. Bij Feenstra werk je niet alleen met techniek. Je werkt ook aan je eigen ontwikkeling en carrière. Meer weten en reageren? klik dan hier!


Ervaren vakman/-vrouw cv-ketels (landelijk)
Wil jij, net als de Feenstra monteur van de toekomst, jezelf verder ontwikkelen in de techniek? Dan zit je hier goed. Nieuwe duurzame technieken gaan huizen en gebouwen verwarmen. Bij Feenstra ga je hiermee werken. Feenstra is niet alleen een innovatief bedrijf, maar ook een fantastische werkgever. En je krijgt een vast contract voor onbepaalde tijd! Meer weten en reageren? klik dan hier!


Vrouwelijke CV-monteurs, starters en zij-instromers (landelijk)
Techniek is niks voor vrouwen? Onzin! We zien dat vrouwen en mannen het in de technische vakken op school even goed doen. Wil jij graag een carrière in de techniek? Pak je kans en groei met ons mee! Meer weten en reageren? klik dan hier!

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error