Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
DJ

Erik van Roekel

‘Ik wilde vroeger écht heel graag toetjestester worden. Dat is toch een topbaan!’

De Achterhoekse Erik van Roekel is een échte pretparkenfanaat, muziekliefhebber en levensgenieter! Erik maakt al sinds 2012 al radioshows en is in 2020 binnen het team van 100% NL gestapt. Tijdens de radioshows van Erik van Roekel krijg je gegarandeerd het leukste nieuws en de allerbeste hits!

Alles over… Erik!

Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?
Mijn ideale weekend begint met een kopje koffie en broodjes uit de oven. En daarna lekker erop uit om in de middag iets leuks te gaan doen! Bijvoorbeeld winkelen, een terrasje pakken met vrienden, wandelen in het bos of natuurlijk… een programma maken op 100% NL!

Wat is jouw favoriete Nederlandstalig nummer allertijden?
Wat een onmogelijke vraag, want er zijn zoveel mooie nummers! Het liedje met één van de mooiste teksten zit in ‘Ravijn - Veldhuis & Kemper’. Dat is namelijk "De mooiste bloemen groeien langs de rand van het ravijn en om die te kunnen plukken, moet je durven bang te zijn."
Wat is jouw ultieme guilty pleasure?
Muzikaal gezien is dat… Dromendans van Vinzzent! Haha, een heerlijk nummer dat al-tijd kan!
En qua eten is het pannenkoeken met appelmoes. Probeer dat, serieus! Op tv is mijn guilty pleasure ‘Bed and Breakfast’ van Omroep Max.


Waar mogen wij jou écht voor wakker maken?
Een pretpark! Mijn vriendin en ik zijn allebei gek van pretparken en ongelooflijke Disney-fans, dus voor een tripje naar Disneyland Paris mag je ons wakker maken!

Wat weet Nederland nog niet van jou?

Ik heb twee honden (Mika en Billy), twee varkens (Guus en Kees) en drie kippen (April, May en June).  Het liefst zou ik nog veel meer dieren willen, in de vorm van een opvang voor gedumpte of gehandicapte dieren. En daar wil ik dan een B&B bij. Je bent van harte uitgenodigd alvast!

…O, en ik kan niet tegen het geluid van ballonnen, maar dat blijft tussen ons, goed?


Wat wilde je vroeger worden?
De moeder van een klasgenoot op de basisschool was toetjestester. Wat een topbaan moet dat zijn! Maar ik wilde graag piloot worden van de traumahelikopter! Lijkt me nog steeds een ongelooflijk vette baan.

Krijg je geen genoeg van Erik?

Stuur een berichtje via de 100% NL app of volg Erik via Instagram, Twitter, of Facebook.

Je hoort Erik maandag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error