Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Zomer
Nederpop
Non-stop
Liefde
Puur
Gemist

Stephan Jacobs

Stephan in drie woorden; positief, muziekfreak en een echte carnivoor. 

Stephan is al een tijdje bij 100% NL aan boord, maar was voornamelijk alleen achter de schermen te vinden. Na 2,5 jaar de rechterhand en producer van Koen Hansen te zijn geweest, was het voor Stephan tijd om zijn eigen show te presenteren. Na een vliegende start in het weekend, is hij sinds september 2018 iedere doordeweekse avond te horen op je radio. Tussen 19:00 en 21:00 uur sluit Stephan de (werk)dag met je af.  

Nachtegaaltje

Wat je misschien nog niet van hem wist, is dat Stephan de sterren van de hemel speelt op zijn gitaar en al zijn favoriete liedjes loepzuiver meezingt. Je kunt wel stellen dat hij een passie heeft voor muziek. Zo is Stephan iedere week in de platenzaak te vinden, waar hij opzoek gaat naar bijzondere LP’s met een tof verhaal. Een aantal jaar geleden maakte hij de stap om zijn ‘American dream’ achterna te gaan om zijn zangtalent onder de aandacht te brengen. Stephan stapte een radiostation binnen en ontdekte daar de magie achter de radioknoppen. Deze DJ maakte daar zijn eerste programma ooit, de eerste meters in het radiolandschap waren gezet; de rest is geschiedenis. Wanneer hij niet zingt of op de radio te horen is, kruipt hij naast zijn vriendin op de bank om Netflix uit te spelen of gamet hij graag. 

Nieuwsgierig naar Stephan Jacobs?

Stuur een berichtje naar de studio via de 100% NL app of volg hem via Instagram. 

Stephan is van maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur te horen bij 100% NL.

100% NL Gastenlijst

Na meer dan twee maanden thuis te hebben gezeten, mag je eindelijk weer iets leuks doen! 100% NL bezorgt jou, de hele maand juni, het uitje uit waar je al maanden op zit te wachten.

Het leukste dagje uit beleef je deze zomer gewoon in Nederland! En wat is er nou leuker dan niet één, maar twee uitjes te combineren?! Met een combiticket voor Plaswijckpark en Miniworld Rotterdam beleef je dubbel zoveel plezier! Tussen 19.00 en 21.00 uur maak je deze week kans op 4 van deze combitickets!

Ga er veilig op uit deze zomer door jezelf op de 100%NL Gastenlijst te zetten!


Deel dit bericht:
Terugluisteren
VRIJDAG 03 JULI 20:00
VRIJDAG 03 JULI 19:00
DONDERDAG 02 JULI 20:00
DONDERDAG 02 JULI 19:00
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error