Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
100% NL
Feest
Nederpop
Non-stop
Liefde
DJ

Ingrid Jansen

''Mijn guilty pleasure? Ijsblokjes! Of het een guilty pleasure is weet ik niet. Ik krijg in ieder geval meestal wel wat vreemde blikken.''

Wordt wakker samen met Ingrid in Goedemorgen 100% NL! De hele week zorgt zij voor een positieve start van de dag samen met Giorgio Hokstam. Naast dat je gezellig opstart met een goede kop koffie voor je werkdag en 100% NL uit je speakers, zorgt Ingrid ook voor het vrouwelijke tegenwicht in de show!
Alles over… Ingrid!

Wat weet Nederland nog niet van jou?Dat ik twee top 40 hits heb gehad en 7 weken lang in de lijst heb gestaan! Bo & Monica - Gonna Be A Star & Bo & Monica - This Is How We Party

Waarvoor kunnen wij jou ‘s nachts wakker maken?
Als je mij dan toch wakker maakt… Dan het liefst voor de taxi naar Schiphol om vervolgens naar de zon te vliegen. Maar met een frikandel speciaal (curry en uitjes) mag je ook naast mijn bed staan!

Favoriete Nederlandstalig nummer allertijden?
Wat een moeilijke vraag. Ik ben echt opgegroeid met de muziek van Hazes, dus die staat zeker hoog op het lijstje. Maar Frank Boeijen met 'Kronenburg Park' en muziek van BLØF staan er zeker ook in.

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?In het weekend kan ik altijd zo genieten van een paar uurtje extra slapen haha. Ik start mijn dag dan het liefst met een kop koffie en een ontbijtje op bed. Om vervolgens met het gezin nog even te blijven liggen terwijl we een filmpje kijken.

Wat wilde je vroeger worden?
Ik wilde altijd al danseres of kapster worden!

Wat is jouw guilty pleasure?
Ijsblokjes! Of het een guilty pleasure is weet ik niet. Ik krijg in ieder geval meestal wel wat vreemde blikken. Ik vraag altijd een extra glas ijsblokjes bij mijn frisdrank, om hier dan vervolgens op te kunnen kauwen. Een overgebleven craving van mijn zwangerschap denk ik...Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error